I'm not dead... Fuck religion!

The title says it all! Jordens undergång in my ass!!! Någon som kommer ihåg att världen skulle gå under den 10 september för nåt år sen för att nån idiotsnubbe från NASA eller vafan det var skulle skicka upp nån mojäng i rymden och grejsa... Jo men tjena! Nu var det dags för en religiös kristen gubbe med sin teori om att det skulle bli en extrem jordbävning som tar kål på allt och alla för det var exakt 7000 år sen gubben Noak segalde med sin ark eller hur det nu var... Men kristendomens teori är också att planeten inte kan vara mer än 4000 år! Hur jävla korkad får man vara?! Jag respekterar religiösa människor, oavsett vilken religion. Men liten måtta måste det väl vara ändå?! Alice Cooper är kristen och har hög tro på Gud men han är inte graft religiös som vissa andra... Joey Ramone var uppväxt i en judisk familj, jag vet inte om han var religiös men han var inte anti-jude.

Näe, ingen kommer nånsin kunna förutse världens undergång! Kommer den så kommer den med en jävla smäll! Det skulle inte förvåna mig om varenda vulkan i den här världen skulle få utbrott samtidigt och dränka oss i lava innan vi dränks i vatten pga översvämning som vetenskapsmännen säger. Religion och vetenskap... Bullshit. Metalism, HELL YEAH!!! \m/

För er oupplysta är det att dra sina egna slutsatser helt randomly bara för att det är roligt. Använd fantasin lite! Är du en jävla robot eller?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0