School's out for summer!

School's out forever! Eller... Inte än då. Har ytterligare ett år kvar innan studenten kommer! Men fan vad skönt det är att året äntligen är över! Det har bara varit furstrerande! Men jag lyckades skrapa ihop några hyffsade betyg! Har dock inte fått hem dom än, får dom på posten om några veckor >.< Betygssnack har man ju då...

Ikväll blir det klassfest på Österns Pärla! En jättemysig Kinaresturang precis bakom skolan. Är pepp på detta!

Dagens låtar (kan inte bestämma mig för en) är:
School's Out - Alice Cooper
och
I Won't Let It Happen - Ramones

Bjuder på ett litet liveframträdande här då så man får lite känsla! :D



Börjar bli lite hungrig nu!

Snart sommarlov!

Sommaren är här! var på lillbrorsans avslutning idag och självklart får han lov före mig! Jävla skit! xD

Hans avslutning började ungefär vid 8 på morgonen vid en allmänt tråkig kyrka och ceremonin var... tråkig. Den blomstertid... Yay! Han har slutat 4:an nu och ska börja 5:an till hösten. Han börjar bli en stor grabb.

Idag hade jag min sista lektion som var allmänt onödig. Jag hade bara italienska idag och vi hoppade hopprep på skolgården. Meningslöst men sjukt roligt ändå! Det finns inget bättre än att vara barnslig med lärarn Arre-korre. ;)

Imorn är det jävla utspark för treorna! Jag vill också ta studenten!

Var och badade idag med några polare. Har sjuk vattenskräck och hatar att bada men jag ska fan bli av med min jävla fobi! På sommaren när det är varmt som fan ska man bada och svalka sig istället för att svettas röven av sig! Röven... Din jävla röv står på spel om du inte svalkar av den på sommaren! Idiot är du om du väljer att ta din röv för givet...

Säger vi...

Dagens låt: I Am Seeing UFO's - Joey & Dee Dee Ramone


American? In my ass!

Svenska vanan när man är ute och shoppar... "Hej, var det bra så? Det blir 100 kr. Hejdå". Tråkigt som fan! I Norge kan man stå hur länge som helst och bara snacka om allt och inget om det inte är någon kö!

Det är inte det jag vill gå in på i det här inlägget då...
Var in på Bokia häromdan. Jag fick för mig att leta efter biografin om Joey Ramone som brorsan hans skrev. Chansen att hitta den var extremt låg och den fanns helt enkelt inte där. xP Gick till kassan för att fråga om den för det skadar ju inte att fråga, ellerhur? "Nej den har vi inte men vi kan specialbeställa den åt dig!" "Öööhh... tack!!!". Det gjorde min dag! Får den nästa vecka! :) Diggar trevlig personal!



Fick även ett litet "mail" från bror hans, Mickey Leigh häromdan på Facebook! Tror att han har gått in på min profil och kikat på mitt födelsedatum för han undrade om jag hade gått ut high school och skulle börja på collage. Det funkar ju inte riktigt så här i Sverige då, men även min nationalitet finns ju där så det vore ju jävla epic fail om han missade det! xD


Koss Porta Pro

Jag säger bara att jag älskar Koss Porta Pro. Dom är underbara! Har alltid ett förbannat jävla missöde med hörlurar som går sönder, men nu har jag klippt till med dessa som jag har velat ha ett bra jävla tag nu! Fucking awesome!!



Röd ska det vara... Love red!

RSS 2.0