I am the champion!

Kortis om igår:
Gick till skolsköterskan för att kolla upp varför jag har såna hemska buksmärtor. Hon trodde det var blindtarmen. Ringde hälsocentralen och även där sa dom samma sak och jag blev skickad till akuten för att ta några prover och sen väntade jag med farsan i ungefär 4 timmar. När man väl ska få svar så kommer det en läkare och säger "Näääähhhh det är din laktosallergi! Kom tillbaka om det blir värre! Stick och brinn!". Lite sur blev man ju då... 4 timmar för det där. Det är ju bra om det inte är blindtarmen då! Men jag är 100% säker på att det inte är min allergi!!

Idag:
Skola. Lyckades gå hela dagen men ite smärtfritt! Drog iväg på säsongsavslutning på skytteklubben. Inget mea utomhusskytte i år. Hela hösten har varit en tävling och idag var det final och prisutdelning. Blev föreningsmästare! Riktigt stolt! Börja skjuta! Det är sjukt roligt!!!

  


© Mal

Everytime I eat vegetables...

Ok, detta är helt jävla meningslöst men jag måste verkligen skriva ner detta nånstans så jag har det och aldrig glömmer! Detta är sjukt priceless för mig! Skrattade så hårt!

Bakgrundshistoria: Jag och Li satt och diskuterade hur en konversation mellan Joey Ramone och hans tonårsbarn (om han nu skulle ha ett) skulle se ut. Slutresultatet blev såhär:

Joey: Höhöhöhöh what's up man? I'm here to pick ya up from school, ya know... Cause your school day is ovah, ya know... You wanna ride on my back on tha way home? Whatcha wanna have for dinnah? I feel like havin' some chicken vindaloo, ya know...
Kid: God damn it!!! We've had that for the last 5 days!! Can't we have something else today? Like meatball sandwiches!!
Joey: With cheese too?
Kid: Yeah! And vegetables!
Joey: Höhöhöhö why?
Kid: Cause everytime I eat vegetables it makes me think of you!
Joey: O_____________O!!!!!!!

Faaan jag skrattade så jävla hårt!!!!!

Everytime I Eat Vegetables It Makes Me Think Of You - Ramones


Vem är du? Jag är döden!

Det är svårt att vara aktivt vid liv med en blogg när man varken har tid, ork eller lust med det! Bloggen används bara som en slags avlastning eller allmän bullshit forum för härliga idioter som jag själv då... Hähäää...

Skolan är i full gång sen tre veckor tillbaka och det känns verkligen att det är sista året nu när man ska sätta igång med projektarbete, plugget är allt mer intensivt och långa dagar. Men det är bara min klass som har långa dagar då... Det suger elefantballe!

SP3HK på Vasaskolan... Jaadu! Studenten om 9 månader!

Obs. Grattis morsan på födelsedagen!

RSS 2.0